Monday, January 11, 2016

Giveaway from Suria Online Shop

Assalamualaikum dan hi. arini rasa nak buat giveaway untuk pembaca blog adrina... hihi

Giveaway ni sesaja buat sempena dah 28 week ni...baby kick kick sb soo exciteddd nak bagi adiahhhh! hihi

GIVEAWAY ini akan berjalan selama seminggu sahaja iaitu bermula pada 12 Januari 2016 sehingga 18 Januari 2016.

So, 20 Januari 2016 (Rabu), adrina bagitaw pemenang hokeyy..hihi




SYARAT-SYARAT:

1. B
uat satu entry 'Giveaway from Suria Online Shop'
2. Upload gambar banner di atas dan link kan pada post ini
3. Follow Blog ini

4. Like FB page kami SURIA ONLINE SHOP 
5. Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry ini

HADIAH:

>> Adrina akan pilih 3 orang pemenang secara rawak atas bantuan random.org
>> Pemenang akan dipilih berdasarkan syarat diatas ye... Tak memenuhi syarat, kita random lagi..hehe (aci tak?huhu)
>> 3 Pemenang tersebut akan dapat SABUN DHIA dari Nona Roguy melalui pos.


KELEBIHAN SABUN DHIA DARI NONA ROGUY

Kandungan:
(1 buku - 80 gram)

Dirumus khusus untuk membuang sel kulit mati ("tindakan scrub"), memberi kecerahan tona warna kulit, ketiak, dan sesuai digunakan selepas Herbanika Lulur bagi wanita yang menggunakan set bersalin. Juga berfungsi menghalus/mengurang bahagian regangan kulit 'stretch mark" bahagian pangkal peha dan perut.

Khasiat:

  • Efek menghalus/mengurang regangan bahagian kulit. (Sabun seperti biasa dan kemudian lakukan urutan cekik (tapak tangan) dari bawah ke atas) khususnya peha dan perut.
  • Memutihkan ketiak (Sabun seperti biasa dan guna belakang tapak tangan untuk menggosok bahagian ketiak).












21)http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html


22)http://www.dianarashid.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

23)http://www.mariafirdz.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

24)http://www.ajuyarashid.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

25)http://www.akifimtiyaz.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

26)http://jombercontest.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

27)http://cxopportunities.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html?m=1

28)http://adeliazahrah.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

29)http://fatinzainuddinsihat.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

30)http://adna2029.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

31)http://www.anajingga.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

32)http://beautifulofiman.blogspot.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

33)http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

34)http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html?m=1


35)http://aisyasakura.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

36)http://nonasani.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

37)http://mimiebella91.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

38)http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

39)http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

40)http://www.amysyeera.com/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html


GIVEAWAY TAMAT 12PM - 18 JAN 2016
TQ YANG JOIN!! Nantikan 20 Jan ni PEMENANG!



Reactions:

3 comments:

Post a Comment